google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o مقاله با عنوان: طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک (Design and Thermal Analysis of Plastic Inj
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

مقاله با عنوان: طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک (Design and Thermal Analysis of Plastic Inj
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 11 خرداد 1395

در این مقاله با تهیه نمونه های آزمایشی، گرما و اثر آن را در تابیدگی قطعات پلاستیک و ایجاد تنش های پسماند گرمایی در مدل ها را در قالب های تزریق بررسی می نماید. در این مقاله تکنیک تئوری و روش کار و همچنین مواد لازم در طراحی قالب های تزریق ارائه شده اند. در ساخت قالب از نرم افزار NX Unigraphics نسخه 13 استفاده شده است. بررسی آنالیز تنش پسماند در اثر سرد کردن غیر یکنواخت بوسیله نرم افزار تجاری Lusas نسخه 13.5 انجام شده است. این نرم افزار از طریق روش اجزاء محدود (Finite Element Method)، الگوی انتشار دما پیرامون مدل و همچنین تغییرات دما در طول سیکل تزریق پلاستیک را بررسی و به ارائه نمودارهایی بر حسب دما می پردازد. بررسی ها نشان می دهد که انقباض در محل هایی که سرد کردن اتفاق می افتد نسبت به محل های دیگر از قطعه محتمل تر است. اثر این سرد کردن غیر یکنواخت در نواحی مختلف قالب باعث ایجاد پیچیدگی مدل می شود...

مقاله طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک (Design and Thermal Analysis of Plastic Injection Mould)، مشتمل بر 27 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • معرفی
  • اصول کار
  • طراحی نمونه پیچش
  • طراحی قالب تزریق جهت نمونه پیچش
  • نتایج تهیه محصول و اصلاحات آن
  • بررسی جزئیات قالب و محصول
  • نتایج و بحث در مورد آنالیز قالب و محصول
  • نتیجه گیری

جهت دانلود مقاله طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک (Design and Thermal Analysis of PlasticInjection Mould)، بر لینک زیر کلیک نمایید:

مقاله با عنوان: طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک (Design and Thermal Analysis of Plastic Injection Mould)



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

تحقیق با عنوان: فرآیند قالب گیری تزریقی (Injection Molding Process)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

یكی از مهم ترین روش های رایج برای شكل دهی پلاستیك‌ها، قالبگیری تزریقی می‌باشد. امروزه خانه، خودرو، دفتركار و… حاوی انواع مختلفی از وسایل و قطعاتی است كه به روش قالبگیری تزریقی ساخته شده است. به عبارتی حدود 32% از كل پلاستیك‌های جهان با استفاده از روش تزریقی شكل‌دهی می‌شوند. در شكل دهی پلی الفین‌ها نیز روش قالبگیری تزریقی حدود 20% را به خود اختصاص می‌دهد.

فرآیند تزریق پلاستیک ها یکی از مهم ترین روش های شکل دهی مواد پلیمری است. این فرآیند قابلیت تولید قطعات سه بعدی و پیچیده پلاستیک را در زمانی کوتاه دارا است. در این فرآیند مواد اولیه پلاستیک از طریق یک دریچه مخروطی وارد سیلندر حرارتی شده و با دوران پیچ به جلو انتقال یافته و همزمان توسط گرم کننده ها و همچنین تنش برشی حاصل از دوران پیچ، نرم یا ذوب می گردد. در مرحله بعد، مواد انباشته شده در جلوی سیلندر با حرکت خطی پیچ به درون قالب تزریق می گردد...

تحقیق فرآیند قالبگیری تزریقی (Injection Molding Process) مشتمل بر چهار (4) فصل، 126 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، توسط شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، با فرمت Powerpoint جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی پروژه به ترتیب زیر می باشد:

فصل اول: فرآیند تزریق

فصل دوم: طبقه بندی دستگاه های تزریق

فصل سوم: اجزاء مختلف دستگاه تزریق

فصل چهارم: عیب یابی قطعات تزریق

جهت دانلود تحقیق فرآیند قالبگیری تزریقی (Injection Molding Process) بر لینک زیر کلیک نمایید:

تحقیق با عنوان: فرآیند قالب گیری تزریقی (Injection Molding Process)



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

تحقیق با عنوان: سیستم های خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

هدف از خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک این است که پلاستیک داغ وارد محفظه قالب شده و با یک سرعت تحت کنترل سرد و منجمد شود. این امر کمک می کند که مواد تزریق شده به داخل محفظه قالب به شکل محفظه درآمده و به همان شکل مورد نظر ما درآید.

اگر در قالب از سیستم خنک کاری استفاده نشود مذاب پلاستیک وارد یک قالب داغ می شود و زمان انجماد بیشتری نیاز هست تا قطعه تزریقی منجمد شده و بتوان آن را از قالب پران نمود و نیز به این نکته هم باید توجه نمود که اگر مذاب پلاستیک وارد یک قالب خیلی سرد شود مذاب قبل از پر شدن کامل محفظه قالب منجمد می شود و باعث می شود که سیکل تزریق به طور کامل انجام نگرفته و قطعه مورد نظر ناقص قالب گیری شود. بنابراین برای بدست آوردن یک سیکل تزریق مناسب در قالب تزریق، بین دو وضعیت ذکر شده باید یک حالت بهینه ایجاد کرد تا به یک انجماد تحت کنترل و جهت دار برسیم...


تحقیق سیستم های خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک مشتمل بر سه (3) فصل، 61 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، توسط مهندس رستمی از دانشکده فنی شهید محمد منتظری مشهد، با فرمت Powerpoint جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی پروژه به ترتیب زیر می باشد:

فصل اول: هدف از خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک

فصل دوم: محاسبات مربوط به خنک کاری

فصل سوم: طراحی مدار خنک کاری

جهت دانلود تحقیق سیستم های خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک بر لینک زیر کلیک نمایید:

تحقیق با عنوان: سیستم های خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

تحقیق با عنوان: فرآیند قالب گیری به روش Co Injection Molding
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

در گذشته برای قالب گیری از روش های مرسوم استفاده می‌شد که نیاز های متعددی را پاسخ نمی‌گفت بدین ترتیب فرآیندهای نوینی مانند assist , co injection Roto Molding Gas و ... پا به عرصه وجود نهادند. آقای جان رودس مدیر شرکت تولید کننده به روش co injection ، توضیح می‌دهد: ”قالب گیرهایی که به روش مرسوم تزریق می‌کردند این سوال را از خود داشتند که چرا حدود 25 درصد مواد خود را باید در وسط قطعات هزینه کنند. تا این که در همایشی که اخیراً برگزار گردید (k-show) فیلمی از co injection نمایش داده شد که نظر تمام قالب سازان را به خود جلب نمود.“ در اینجا فرآیند co injection به سوال آنها پاسخ داد و روشی شد تا آنها بتوانند با جایگزینی موادی ارزان تر در هسته قطعه صرفه اقتصادی بزرگی در محصول خود کسب نمایند...

تحقیق فرآیند قالب گیری  به روش Co Injection Molding مشتمل بر 51 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، توسط مهندس مرتضی عطایی نژاد با فرمت Powerpoint گردآوری و جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.

جهت دانلود تحقیق فرآیند قالب گیری  به روش Co Injection Molding بر لینک زیر کلیک نمایید:

تحقیق با عنوان: فرآیند قالب گیری به روش Co Injection Molding



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

تحقیق با عنوان: فرآیند قالب گیری فشاری (Compression Molding Process)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

قالب گیری فشاری، یكی از قدیمی ترین فرآیندهای قالب گیری شناخته شده است. در این قالب ها ماده پلاستیكی در محفظه قالب قرار گرفته و با حرارت و فشار شكل می گیرد. در این قالب ها، معمولا از تركیبات گرما سخت (ترموست)، به صورت عمده استفاده می شود ولی از محصولات گرما نرم (ترمو پلاستیك) در برخی موارد و به ندرت استفاده می شود. موادی كه به عنوان شارژ این گونه قالب ها به كار می رود، دارای اشكالی به صورت پودر، ساچمه ای، لایه ای و پیش فرم می باشد. قالب های فشاری عمدتا دارای یك عیب می باشند بطوریكه، در اثر فشار زیاد موجود در داخل قالب پین های ضعیف و دیوارهای نازك دفرمه می شوند، بنابراین طراحان این گونه قالب ها به منظور كم رنگ كردن این عیب، از فرایند قالب گیری انتقالی كمك گرفته اند...

تحقیق فرآیند قالبگیری فشاری (Compression Molding)مشتمل بر 38 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، توسط مهندس عباس قربانی با فرمت Powerpoint گردآوری و جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.

جهت دانلود تحقیق فرآیند قالبگیری فشاری (Compression Molding) بر لینک زیر کلیک نمایید:



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

تحقیق با عنوان: فرآیند قالب گیری تزریقی به کمک آب (Water Assist Injection Molding)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

قالب گیری تزریقی به كمك آب جدید ترین روش برای فرآیند قالب گیری اجسام توخالی است. این روش به خاطر تو خالی كردن مقاطع ضخیم از نظر اصول شبیه قالب گیری به كمك گاز است، اما فن آوری تزریق آب یك مزیت بزرگ دارد و آن خنك كاری مستقیم داخل قطعه است.

توانایی انتقال حرارت آب 40 برابر و ظرفیت گرمایی آن 4 برابر گاز است. به كمك قابلیت خنك كاری فن آوری تزریق آب، سیكل خنك كاری به 25 درصد كاهش یافته است. تو خالی كردن مقاطع به كمك آب فقط سریع تر از قالب گیری به كمك گاز نیست، بلكه دیواره های نازك تر و سطح داخلی صاف تری را ایجاد می كند. دیواره نازك باعث ذخیره ماده خام می شود. برخی تولید كنندگان معتقدند فن آوری تزریق آب فضاهای توخالی بیشتر و مقاطع تو خالی بلندتری را نسبت به گاز ایجاد می كند...

 
تحقیق فرآیند قالب گیری تزریقی به کمک آب (Water Assist Injection Molding)مشتمل بر 57 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، توسط مهندس مهدی چخماق ساز با فرمت Powerpoint گردآوری و جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.

جهت دانلود تحقیق فرآیند قالب گیری تزریقی به کمک آب (Water Assist Injection Molding) بر لینک زیر کلیک نمایید:

تحقیق با عنوان: فرآیند قالب گیری تزریقی به کمک آب (Water Assist Injection Molding)



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

تحقیق با عنوان: فرآیند ساخت قالب تزریق پلاستیک به کمک حفره های رزین
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : جمعه 10 ارديبهشت 1395

 

یکی از اساسی ترین اهداف سازندگان، دستیابی به کاهش زمان ساخت، افزایش طول عمر ابزار، کاهش زبری سطوح و کاهش هزینه های تولید می باشد. هنگامی که مسئله رقابت در صنعت مطرح باشد فاکتور زمان ساخت و کاهش هزینه تولید بسیار اهمیت پیدا می کند. لذا در این پروژه در راستای استفاده از تکنولوژی های جدید برای ساخت قالب و کاهش زمان و هزینه ساخت، فرآیند ساخت قالب های تزریق پلاستیک به کمک حفره های رزین را به طور خاص و فرآیند ساخت مدل و شابلون در صنعت و برخی کاربردهای رزین های آپوکسی را بطور کلی، علاوه بر موضوع اصلی پروژه مورد بررسی قرار گرفته است.

در بخش ساخت قالب تزریق پلاستیک یک قالب تزریق دو حفره ای با حفره های رزینی برای دو قطعه مربوط به آزمایش کشش و ضربه ساخته شده است که فرآیند ساخت بطور کامل شرح داده شده است. در فصل سوم این پروژه مقاله ای با عنوان Cast Resin and Sprayed Metal Tooling ترجمه و ارائه شده است که یک گام جلوتر از فرآیند ساخت قالب های رزینی می باشد که راهکاری برای افزایش استحکام و طول عمر قالب هایی با حفره های رزینی ارائه می دهد و ما را به سمت ساخت قالب های دایکست هدایت می کند. در بخش ساخت مدل و شابلون های رزینی حاصل تحقیقات و تجربیات خود نویسنده را که در بخش کارگاه مدل سازی کارخانه ایران خودرو حاصل گردیده است را ارائه شده است و در فصل پنجم مراحل ساخت پروژه عملی تشریح می گردد...

تحقیق فرآیند ساخت قالب تزریق پلاستیک به کمک حفره های رزین، پروژه ای مفید و کاربردی از مباحث طراحی قالب است که مشتمل بر 63 صفحه، در 5 فصل، به زبان فارسی، همراه با تصاویر رنگی به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل 1:

  • سیستم های Rapid Tooling
  • قالب های رزینی

فصل 2:

  • سیستم های رزینی
  • سیستم رزین های آپوکسی
  • سیستم پلی اورتان
  • سیستم سیلیکون ها
  • سیستم رزین های وینیل استر
  • مدل بوردها
  • الیاف صنعتی کربن، شیشه، کولار
  • سایر لوازم و مواد جانبی
  • آموزش قالب سازی

فصل 3:

  • قالب سازی با رزین های ریختگی و فلز پاشی
  • نتیجه گیری
  • مراحل براده برداری

فصل 4:

  • نکات بهداشتی و ایمنی

فصل 5:

  • تشریح مراحل ساخت پروژه عملی

جهت دانلود تحقیق فرآیند ساخت قالب تزریق پلاستیک به کمک حفره های رزین بر لینک زیر کلیک نمایید:

تحقیق با عنوان: فرآیند ساخت قالب تزریق پلاستیک به کمک حفره های رزین



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

تحقیق با عنوان: پلیمرها و تکنولوژی پلاستیک (Polymers & Plastic Technology)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 4 ارديبهشت 1395

 

واقعیت این است که متأسفانه بسیاری از دانشجویان و در واقع مهندسان طراح با اکراه به پلاستیک ها نزدیک می شوند، زیرا پلاستیک ها را موادی پیچیده با ساختمان شیمیایی عجیب و غریب تصور می کنند، در حالی که ساختن وسایل و قطعات مناسب از پلاستیک ها، بدون دانشی عمیق از ساختمان آنها نیز میسر است. البته طراحی هایی قابل قبول و مطلوب اند که با توجه به ویژگی ها و خواص پلاستیک ها در ارتباط تنگاتنگ با شرایط کاربرد قطعه، صورت گرفته باشد. آگاهی از ساختمان مولکولی پلاستیک ها به ما کمک می کند تا رفتار و واکنش های وابسته به زمان آنها را در اثر اعمال نیرو درک کنیم. مثلاً اینکه چرا اکریلیک شفاف و سخت و پلی اتیلن کدر، مات و انعطاف پذیر است...

تحقیق پلیمرها و تکنولوژی پلاستیک (Polymers & Plastic Technology)، در 46 صفحه، با فرمت word، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، روابط ریاضی به تشریح پلیمرها می پردازد و به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • مواد پلیمری
  • تقسیم بندی پلاستیک
  • مواد گرمانرم
  • الاستومرها
  • آلیاژهای پلیمری
  • پلیمرهای بلوری مایع (LCP)
  • مشخصه های بارز و برجسته برخی پلاستیک های مهم
  • پلاستیک های شبه بلوری
  • پلاستیك های بی شكل (فاقد نظم مولكولی)
  • كشسان های گرمانرم
  • پلاستیك‌های گرماسخت
  • اكستروژن
  • مشخصه‌های عمومی اكسترودرتك ماردونه
  • چگونگی جریان
  • تحلیل جریان در اكسترودر
  • مشخصه‌های اكسترودر/حدیده
  • مشخصه‌های عمومی اكسترودر‌های دو ماردونه
  • روش های شكل دهی با استفاده از اكسترودر
  • تولید دانه گونه/آمیزه سازی
  • تولید پروفیل
  • تولید ورقه‌های بسیار نازك به طریقه دمشی
  • قالب گیری دمشی
  • قالبگیری دمشی با اكستروژن
  • عملیات روكش دهی با اكستروژن
  • ابداعات و پیشرفتهای اخیر در دانش فنی اكستروژن

جهت دانلود تحقیق پلیمرها و تکنولوژی پلاستیک (Polymers & Plastic Technology) برلینک زیر کلیک نمایید:

تحقیق با عنوان: پلیمرها و تکنولوژی پلاستیک (Polymers & Plastic Technology)



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، علم مواد و عملیات حرارتی، ،

پروژه تکنولوژی پلاستیک و لوله های پلیمری (Plastic Technology and
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 4 ارديبهشت 1395

 

از آنجا كه لوله‌های پلیمری محدودیت‌هایی در انتقال حرارت و یا تحمل فشار و دمای بالا داشتند جهت رفع این نقیصه در كشور سوئیس در سال 1965، تلفیقی از فلز و پلیمر جایگزین لوله‌های پلیمری گردید. تا دهه 1970، استفاده از انواع لوله‌های پلیمری و تلفیقی در سیستم‌های تاسیساتی ناشناخته ماند و غالباً در تاسیسات لوله‌های فلزی سیاه و گالوانیزه و سمی به كار می‌بردند. در سال 1970، در كشور سوئیس لوله تلفیقی به بازار آمد و در اواخر 1980، درآلمان و به تدریج در كشورهای اروپایی با موفقیت جایگاه خود را یافت. در سال 1983، تلفیق لوله‌های پلی اتیلن مشبك با لایه آلومینیم در كشور آمریكا مورد مصرف قرار گرفت به طوری كه این صنعت عمدتاً در تاسیسات آبرسانی، بهداشتی، حرارتی و برودتی كاربرد خود را پیدا كرده و استاندارد‌های مربوط را دریافت كرده‌اند...

پروژه مورد نظر مشتمل بر سه (3) فصل، 81 صفحه، تایپ شده، به همراه تعدادی تصاویر، دیاگرام و جدول با فرمت word جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی پروژه به ترتیب زیر می باشد:

فصل 1: عوامل مؤثر در لوله‌های پلیمری

  • چگالی
  • شاخص جریان مذاب
  • تطابق ابعاد
  • انبساط طولی در برابر حرارت
  • سختی
  • مقاومت در برابر ضربه

فصل 2: عوامل مؤثر در استحكام ضربه‌ای

  • مقاومت در برابر ضربه سقوط وزنه
  • روش گردش ساعت
  • روش پلكانی
  • مقاومت حلقوی
  • - مقاومت در برابر ترك‌خوردگی‌ ناشی از تنش‌های محیطی
  • ترك زایی
  • بررسی رفتار لوله‌ها توسط گار كروماتوگرافی پیرولیزی
  • پایدار حرارتی
  • مقاومت در برابر اكسیدن شدن
  • استحكام كششی
  • مدول الاستیسیته
  • استحكام خزشی
  • - مقاومت خمشی
  • آزمون سیكل گرمایی
  • مواد افزودنی
  • میزان و نوع آنتی اكسیدان
  • میزان و نوع مستربچ و نحوه پراكندگی آن
  • تنش محبوس
  • نفوذ پذیری در برابر اكسیژن
  • تأثیر مواد افزودنی در آب آشامیدنی

فصل 3: لوله‌های تلفیقی

  • خواص كلی و ساختار
  • آزمایش‌های كنترل كیفی مربوط به لوله‌های تلفیقی
  • عوامل تأثیر گذار در كیفیت لوله‌های تلفیقی و آزمایش‌های مرتبط با آن
  • تطابق ابعادی
  • كیفیت جوش التراسونیك
  • استحكام چسب
  • آزمون كنده شدن
  • پایداری حرارتی
  • میزان و نوع مستربچ و نحوه پراكندگی آن
  • استحكام كششی (آزمون حلقه)
  • آزمون مارپیچ و پروانه
  • استحكام خزشی
  • كاربرد لوله‌های تلفیقی
  • نگهداری و خشك كردن
  • طرح هندسی ماردون اكسترودر
  • اثر زون‌های حرارتی مارپیچ
  • اثر دور مارپیچ
  • اثر طرح دای دیسه
  • اثر خنك سازی
  • اثر سرعت كشش
  • بررسی خواص تأثیر گذار
  • شاخص جریان مذاب
  • انبساط طولی
  • مقاومت در برابر ضربه
  • مقاومت كششی
  • مدول الاستیسیته
  • استحكام خزشی
  • هدایت گرمایی
  • دمای نرم شوندگی ویكات
  • میزان نفوذپذیری در برابر اكسیژن
  • بررسی مقایسه‌ای كاربرد لوله‌های پلیمری
  • لوله‌های پلی‌بوتیلن
  • لوله و اتصالات پلی اتیلن

جهت دانلود پروژه تکنولوژی پلاستیک و لوله های پلیمری (Plastic Technology and Polymer Pipe) برلینک زیر کلیک نمایید:

تکنولوژی پلاستیک و لوله های پلیمری



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،

پروژه طراحی قالب تزریق پلاستیک لولا با CATIA و تحلیل آن با نرم
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 4 ارديبهشت 1395

 

بحث اصلی این پروژه طراحی قالب تزریق پلاستیک و شبیه سازی فرآیند تزریق و تحلیل به کمک نرم افزار مولد فلو (MoldFlow) می باشد كه با استفاده از ماژول های قدرتمند این نرم افزار می توانیم مراحل پر شدن، بسته شدن، سرد شدن و تغییر شکل قطعه را تحلیل نمود.

(لولا طراحی شده در نرم افزار CATIA)

به منظور کاهش هزینه های سنگین و تاخیرهای زمانی غیر قابل قبول در حین ساخت قالب، بایستی اثرات مربوط به ماده پلاستیک، هندسه قطعه، طراحی قالب و شرایط قالب گیری در کیفیت نهایی قطعه و در زمان قبل از ساخت قالب در نظر گرفته شود. به کمک نرم افزارهای طراحی و شبیه سازی و در فضای مجازی می‌توان با صرف وقت و هزینه اندک، اثرات پارامترهای مختلف در قالب را تحلیل و ارزیابی نمود. در فصول پیش رو به دلیل آشنایی و داشتن پیش زمینه ای از قالب ها در مورد دستگاه ها و طراحی قالب های تزریق پلاستیک نخست مطالبی به صورت مختصر ارائه گردیده است.

(تحلیل لولا در نرم افزار MoldFlow)

سپس با محیط های گوناگون نرم افزار كتیا آشنا می شویم و قطعه را در محیط پارت و با كمك از محیط شیپ دیزاین مدل می نماییم. پس از آن مرور مختصری بر نرم افزار مولدفلو داشته و مدل مربوطه را در این نرم افزار تحلیل می كنیم و با توجه به ابعاد قطعه و نتایج حاصل از تحلیل، قالب تزریق محصول را طراحی می كنیم، در انتها نیز به جمع بندی نتایج حاصل شده می پردازیم...

(طراحی قالب لولا در محیط Mold Tooling Design نرم افزار CATIA)

پروژه مورد نظر مشتمل بر شش (6) فصل، 134 صفحه، تایپ شده، به همراه تعدادی تصاویر، دیاگرام، روابط ریاضی و فرمول ها، با فرمت word جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی پروژه به ترتیب زیر می باشد:

فصل اول: مقدمه

فصل دوم: آشنایی با پروسه تزریق پلاستیک و قسمت های تشکیل دهنده قالب های تزریق پلاستیک

  • مقدمه
  • مراحل پروسه تزریق پلاستیک
  • بخش های تشکیل دهنده دستگاه تزریق پلاستیک
  • واحد تزریق
  • واحد قفل كننده قالب
  • مشخصات ماشین های تزریق
  • ظرفیت تزریق
  • تناژ قفل كردن قالب
  • امتیازات شیوه تزریق پلاستیک
  • محدودیت های شیوه تزریق پلاستیک
  • ساختمان عمومی قالب های تزریق
  • محفظه
  • صفحات حفره ای و ماهیچه ای
  • بوش تزریق
  • سیستم راهگاه و ورودی
  • حلقه تنظیم
  • میله ها و بوش های راهنما
  • بوش راهنما
  • میله راهنما
  • اتصالات صفحات قالب
  • سیستم پران
  • شبکه پران
  • مجموعه صفحه پران
  • صفحه پران
  • صفحه نگهدارنده پران‌ها
  • سیستم برگشت مجموعه صفحه پران
  • انواع روش‌های پران
  • دستور العمل نگهداری و تعمیرات قالب های تزریق پلاستیک
  • عوامل تأثیرگذار در تعمیر و نگهداری
  • جنس قالب (مواد قالب گیری)
  • جنس قطعه تولیدی
  • پیچیدگی قالب
  • بكارگیری ناصحیح
  • انواع بازرسی و تعمیرات قالب
  • بازرسی روزانه
  • بازرسی‌های دوره‌ای
  • تعمیرات عمومی
  • تعمیرات اساسی
  • چك لیست بازرسی قالب

فصل سوم: مراحل طراحی لولای پلاستیکی در نرم افزار کتیا

  • ورود به محیط پارت
  • وارد شدن به محیط اسکچ
  • شروع کار در پارت
  • اجرای دستور پد و ایجاد بدنه لولا
  • اجرای دستور پاکت
  • اجرای دستور Chamfer و ایجاد کردن سطوح شیب دار
  • طراحی پره های لولا به كمك محیط Genarative Shape Design
  • استفاده از دستور Edge fillet برای ایجاد سطحوح مدور در گوشه های كار

فصل چهارم: آنالیز قطعه به وسیله نرم افزار مولد فلو

  • مقدمه
  • وارد کردن قطعه به نرم افزار مولد فلو
  • مش بندی مدل
  • تعیین سکانس آنالیز
  • انتخاب نوع پلاستیک تزریقی
  • اجرای آنالیز مكان بهینه دریچه تزریق
  • انجام آنالیز مكان بهینه دریچه تزریق
  • ورودی‌های مورد نیاز
  • بررسی نتایج آنالیز مكان بهینه دریچه تزریق
  • ایجاد سیستم تغدیه
  • ایجاد سیستم خنک کاری
  • اجرای آنالیز
  • مشخصات ماشین تزریق، دمای مذاب و دمای قالب
  • گزارش زمان پرشدن
  • فشار در لحظه تغییر فاز سرعت به فشار
  • دماهای عمده
  • نرخ برش عمده
  • گراف فشار در محل تزریق
  • انقباض حجمی
  • گزارش مربوط به زمان انجماد (بدون خنک کاری)
  • گزارش نیروی کلمپ
  • گزارش فشار
  • گزارش مربوط به فشار در پایان تزریق
  • دمای عمده در انتهای پرشدن
  • درصد لایه منجمد در پایان تزریق
  • سرعت متوسط
  • تنش برشی در دیواره
  • محل های ایجاد فرورفتگی در قطعه
  • مبدا حرکت
  • مرکز اثر نیروی کلمپ
  • خطوط جوش
  • تله‌های هوا
  • دمای سیال خنک کن
  • دمای سطح فلز در مدار خنک کاری
  • دمای قطعه در سطح فوقانی
  • دما در سطح راهگاه سرد
  • زمان انجماد قطعه (همراه خنک کاری)
  • تصاویر مربوط به اعوجاج در جهات مختلف قطعه

فصل پنجم: طراحی قالب تزریق پلاستیک

  • ایجاد سطوح جدایش، سمت سنبه، ماتریس و قسمت کشویی
  • تهیه قالب قطعه با استفاده از محیط مولد تولینگ دیزاین
  • مقدمه
  • فراخوانی بلوک خام قالب
  • تعیین موقیعت قطعه در قالب
  • بریدن صفحات قالب توسط صفحات جدایش و ایجاد شکل قطعه در قالب
  • ایجاد اجزای قالب
  • ایجاد پین های راهنما
  • ایجاد پیچ های بستن قالب
  • ایجاد پین های پران
  • ایجاد ورودی تزریق (اسپرو بوش)
  • ایجاد سیستم خنک کاری
  • اضافه کردن بوش به پین های راهنما
  • ایجاد مکانیزم کشویی در قالب

فصل ششم: نتیجه گیری

  • منابع و مراجع

در این پروژه طراحی قطعه و قالب آن در نرم افزار کتیا و همچنین تحلیل و آنالیز قطعه و قالب آن در نرم افزار مولدفلو به صورت قدم به قدم آموزش داده می شود. لذا این پروژه می تواند به عنوان یک منبع قوی درسی جهت آموزش طراحی و تحلیل قالب به کمک نرم افزار CATIA و MoldFlow  توسط دانشجویان در دانشگاه استفاده گردد.

جهت دانلود پروژه طراحی قالب تزریق پلاستیک لولا به کمک نرم افزار CATIA و تحلیل آن به وسیله نرم افزار MoldFlow برلینک زیر کلیک نمایید:

پروژه طراحی قالب تزریق پلاستیک لولا با CATIA و تحلیل آن با نرم افزار MoldFlow



:: موضوعات مرتبط: قالب های تزریق پلاستیک، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.