نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 6 شهريور 1396
در این مقاله با انتخاب یک روتور صفحه ای جفکات به عنوان ماشین دوار، معادلات حاکم بر حرکت روتور و پاسخ سیستم دوار به نابالانسی و خم استاتیکی موجود در آن (شامل دامنه و فاز پاسخ) استنتاج می شوند. در ادامه با بکارگیری یک بالانسر رینگ و گلوله به عنوان اتوبالانسر انفعالی بر روی ماشین دوار، به استنتاج معادلات حرکت، تحلیل پایداری و بدست آوردن پاسخ های زمانی سیستم پرداخته می شود. تحلیل پایداری سیستم حول وضعیت های تعادل آن برای اتوبالانسری با یک و دو گلوله، بر اساس معیار روت هاویتز انجام شده است. پاسخ های زمانی سیستم در جهت تایید تحلیل پایداری انجام گرفته، ارائه شده است...
مقاله بالانس اتوماتیک ماشین های دوار با استفاده از یک سیستم بالانس کننده انفعالی و تعیین محدوده های پایدار آن، مشتمل بر 9 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : جمعه 14 آبان 1395
نرم افزار openSees یك نرم افزار كدباز و رایگان است كه با استفاده از روش اجزا محدود به تحلیل انواع سازه ها می پردازد. نام این نرم افزار به صورت مخفف از حروف اول کلمات عبارت Open System for Earthquake Engineering Simulation به معنای سیستم باز جهت شبیه سازی در مهندسی زلزله، گرفته شده است. این نرم افزار توسط زبان برنامه نویسی TCL/TK تولید شده است كه قابلیت گسترش و تولید انواع مقاطع سازه ای و غیر سازه ای در خصوص تحلیل را داراست. نرم افزار openSees توسط اعضای دانشگاه كالیفرنیا تهیه و پخش شده است كه در این خصوص هیچ شركت و كمپانی دخیل نمی باشد و این هیأت هیچ ضمانتی در خصوص نتایج حاصل از آنالیز ارائه نداده است. هدف از تهیه نرم افزار openSees پیشبرد هر چه بیشتر تحقیقات می باشد كه دانشگاه های جهان روزانه با آن درگیر هستند. از آنجایی که این نرم افزار کد باز می باشد، محققین می توانند مصالح و دستورهای جدید را به کتابخانه این نرم افزار اضافه کنند و رایگان بودن این نرم افزار موجب می شود که به راحتی بتوان در مقالات معتبر جهانی از این نرم افزار بدون نیاز به پرداخت هزینه و خرید، استفاده نمود، که در مقایسه با نرم افزارهای تجاری دیگر مزیت بسیار مهمی می باشد.
نرم افزار openSees دارای یک آرشیو کامل از انواع رفتارهای خطی و غیرخطی در خصوص تعریف مصالح، المان های فولادی و بتنی و تعریف المان های مختلف در خصوص مدل سازی می باشد. بجز عناصری که در آرشیو موجودی می باشد، کاربر می تواند بصورت اختیاری نیز نوعی از مواد و مصالح و المان ها را برای مدلسازی خود تعریف کند. نرم افزار قادر به تحلیل انواع مدل های خطی و غیر خطی سازه ای و ژئوتکنیکی می باشد. تحلیل ها بصورت انواع تحلیل های استاتیکی و دینامیکی در حالت خطی و غیر خطی انجام می شود که معروف ترین آنها بصورت زیر آورده شده است:
نرم افزار openSees قادر به مدلسازی انواع قسمت های یک المان سازه ای می باشد. می توان گفت نرم افزار فوق تمام قسمت های یک قاب سازه از هر نوعی با هر مصالحی را مدل می نماید. میلگردهای موجود در سطح مقطع یک عنصر، بتن اطراف میلگردها با پوشش حداقل و حداکثر، خستگی در المان ها تحت اثر هر نوع بارگذاری، رفتار هیسترزیس بصورت منحنی نیرو تغییر مکان و... از جمله مسائلی هستند که نرم افزار فوق قادر به مدل کردن و تحلیل آنها می باشد...
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : شنبه 8 آبان 1395
نرم افزار PowerMill یکی از قدرتمندترین و برجسته ترین نرم افزارهای سری CAM می باشد که جهت تهیه مسیر حرکت ابزار در دستگاههای CNC کاربرد دارد. در این زمینه نرم افزارهای دیگری نیز وجود دارند که بی شک برجسته ترین و بی رقیب ترین آنان نرم افزار PowerMill محصول شرکت Delcam می باشد که به علت توانمندی های بی نظیر و سادگی کار با آن و ارائه نتایج بی نقص در صنایع مختلفی از جمله قطعه سازی، قالب سازی، خودرو سازی و هوافضا در سطح دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. نرمافزار پاورمیل با در بر داشتن استراتژی های مختلف ماشین کاری مانند خشن کاری، پرداخت کاری معمولی یا سرعت بالا (High Speed Machining) و تکنیک ها و ابزارهای تعریف شده فوق العاده و پوشش دهی گستره عظیمی از دستگاه های CNC معمولی و پیشرفته (تا پنج محور کاری) میتواند بهنرین مسیر را جهت حرکت ابزار روی قطعه کار تعیین نماید که نتیجه این هوشمندی کاهش زمان ماشینکاری، بهبود کیفیت سطح ماشینکاری و در نهایت کاهش هزینه با بالاترین راندمان کاری می باشد.
در کشور ما نیز تقریبا رایج ترین و گسترده ترین نرم افزاری که در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرد همان PowerMill می باشد ولی متاسفانه به علت استفاده از نسخه های قفل شکسته و رجیستر نشده هیچ یک توسط شرکت سازنده نرم افزار حمایت و پشتیبانی نمی گردد و گاهی به علت وجود همان نقایص و باگ زیاد و عدم هماهنگی پارامترها شاهد بروز مشکلاتی مانند برخورد ابزار یا وارد شدن بی دلیل ابزار به داخل کار و صدمه زدن به قطعه کار و ابزار هستیم لذا توصیه می شود جهت جلوگیری از این مشکلات احتمالی و پیشگیری از زیان های جبران ناپذیر مالی هنگام تهیه و استفاده از این نرم افزار سعی گردد از نسخه کامل و تست شده آن با حداقل باگ نرم افزاری استفاده شود.
نرم افزار PowerMill کاربر را قادر می سازد با دسترسی داشتن به ابزارهای شبیه سازی فرآیند براده برداری بهترین سطح خروجی را از قطعه بدست آورده و پس از تهیه G-Code و انتقال آن به ماشین دقیقا به همان کیفیت سطح دست پیدا کنید. این نکته در سطوح تخت با صافی سطح بالا بیشتر نمایان می باشد. لازم به ذکر است اگر در صدد تهیه نرم افزار فوق از شرکت سازنده آن یعنی Delcam هستید می توانید با اعلام نوع ماشین ابزار خود و محدودیت های آن به شرکت فوق مجوز نصب محدودیتی که فقط جهت قابلیت های سخت افزاری ماشین ابزار شما می باشد را دریافت کنید که در این صورت هزینه خرید سی دی اورجینال آن به شدت کاهش می یابد اما نسخه های قفل شکسته مورد استفاده در بیشتر مراکز صنعتی ما دارای این محدودیت نبوده و به صورت فول ماژول می باشد.
(Automatic Collision Avoidance): یکی از هوشمندانه ترین قابلیت هایی که در کار با نرم افزار PowerMill به چشم می خورد محاسبات پیچیده جهت پرهیز از کوچکترین برخورد با دیواره ها یا قطعه کار می باشد. نرم افزار PowerMill با محاسبه کوچکترین حرکت ها و چرخش ها و زوایای کلگی، طول ابزار، مسیر حرکت و نحوه بسته شدن بلوک و روبندها، زاویه و سرعت ورود و خروج ابزار بطور هوشمندانه از برخوردهای نامطلوب احتمالی ابزار با دیواره ها و قسمت های غیر ضروری جلوگیری می نماید و با توجه به شکل و هندسه قطعه کار و نوع ابزار و ماشین حداکثر براده برداری را با حداکثر کیفیت ارائه می دهد. از دیگر توانمندی های این نرم افزار قابلیت کنترل ضخامت قطعه در حین عملیات براده برداری می باشد. این خاصیت در جاهایی که از فیکسچرها یا کلمپ استفاده می کنیم کاربرد فراوان دارد. نرم افزار PowerMill به جرات کارآمدترین و همگانی ترین نرم افزار جهت تهیه مسیر های ابزار برای ماشین های CNC می باشد، این نرم افزار با نرم افزار قدرتمند دیگری از همین شرکت سازنده با نام PowerShape لینک است و به سادگی می توان در PowerShape مدل سازی قطعات به صورت توپر یا سطوح یا تهیه اجزای قالب را انجام داد و همه مواردی که نیاز به ماشین کاری CNC دارند را با PowerMill ماشین کاری نمود و در نهایت به G-Code های مورد نظر دست یافت...
ویدئو آموزش کامل ماشینکاری در نرم افزار PowerMill برای مبتدیان، یک منبع آموزشی مفید و کاربردی از آموزش ماشینکاری در نرم افزار پاورمیل می باشد. این مجموعه آموزشی مشتمل بر 5 بخش، 50 ویدئو، به زبان فارسی، با کیفیت خوب و حجم کم گردآوری شده است.
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : شنبه 8 آبان 1395
در نرم افزار PowerMill مسیرهای ماشینکاری تنها روی سه ماهیت هندسی ایجاد می گردد که عبارتند از:
Model
Pattern
Feature
تنها در ورژن PowerMill 9 آن هم توسط استراتژی Face Milling می توان روی ماهیت بلوک (Block) مسیر ماشینکاری ایجاد نمود. این نرم افزار، جزو نرم افزارهای ساخت (CAM) که فقط ماژول فرزکاری (Milling) در آن موجود می باشد. این نرم افزار محصول شرکت DelCAM از کشور انگلستان می باشد. جایگاه آن در سطح نرم افزارهای ساخت جزو گروه کلاس A بوده و قابلیت ایجاد مسیرهای ماشینکاری با ماهیت 2.5 تا 5 محور همزمان دارد. تا قبل از ورژن 6 هیچ گونه محیط طراحی در آن وجود نداشته ولی Power Modeling به آن قابلیت ایحاد ماهیت هندسی را اضافه نموده است. از این نرم افزار بیشتر برای ماشینکاری حفره های قالب و قطعات Free Form استفاده می شود...
جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill، یک جزوه مفید و کم نظیر از آموزش نرم افزار پاورمیل می باشد. این جزوه بسیاری از امکانات و نحوه استفاده از نوار ابزارهای نرم افزار پاورمیل را توضیح داده است. جزوه مشتمل بر 128 صفحه، با فرمت PDF، به زبان فارسی و به همراه تصاویر رنگی دستورات و نوار ابزارها، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
شناخت نرم افزار
پسوندهای مهم نرم افزار
ماهیت های مهم هندسی در PowerMill
تغییر جهت سطوح
تعریف صفر کار
محورهای CNC
سطح اطمینان
سرعت پیشروی
Rapid Move Heights
Block
ابزار آلات ماشینکاری
ابزارهای Tip Radius
استراتژی های ماشینکاری CAM
استراتژی خشن کاری (Roughing)
استراتژی پرداخت کاری (Finishing)
سیکل سوراخکاری (Drilling)
استراتژی Raster Area clear Model
روش های ایجاد و تعریف ابزار
تولرانس (Tolerances)
ضخامت (Thickness)
Step over
مراحل عملیات ماشینکاری
High Speed Machining
Rest Machining
Sorting
Ordering
Style
Raster Angle
Slice
Flat Machining Advanced Setting
Multi Cuts
Project
استراتژی Offset Area Clear Model
Smoothing Allowance
استراتژی Profile Area Clear Model
استراتژی Plunge Milling
استراتژی Drilling
استراتژی 2D Curve Area Clearance
استراتژی 2D curve Profile
استراتژی Raster Finishing
استراتژی 3D Offset Finishing
استراتژی Optimised Constant Z Finishing
استراتژی Raster Flat Finishing
استراتژی Offset Flat Finishing
استراتژی Interleaved constant z Finishing
استراتژی Parametric Offset Finishing
استراتژی Radial Finishing
استراتژی Spiral Finishing
استراتزی Rotary Finishing
استراتژی Surface Finishing
NC Program
User Project
Machine Option File
Output Workplane
Tool Value
نوار ابزار Tool path
جهت دانلود جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill بر لینک زیر کلیک نمایید:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1395
مخزن تحت فشار (pressure vessels) عبارت است محفظه ای بسته که جهت نگهداری سیال در فشاری متفاوت از فشار محیط (اتمسفر)، طراحی شده است. اختلاف فشار یک پارامتر خطرناک است و بر اثر تغییرات این پارامتر در مخازن تحت فشار، امکان انفجار و تخریب آن وجود دارد. در نتیجه، طراحی، ساخت و بهره برداری از این مخازن، توسط سازمان های مهندسی تحت نظارت قانونی قرار می گیرد. تعریف مخازن تحت فشار از کشوری به کشور دیگر متفاوت است اما پارامتر ثابت در این تعریف، حداکثر فشار و درجه حرارت مناسب مخزن می باشد.
مخازن تحت فشار از دیدگاه های مختلف به شکل زیر تقسیم بندی می شوند:
چیدمان: افقی یا عمودی
نوع سیال نگهداری شونده: گاز یا مایع
ضخامت جداره: جداره نازک یا جداره ضخیم
هندسه مخزن: کروی، استوانه ای و یا مخروطی
این مخازن در صنعت به عنوان نگه دارنده هوای فشرده، منبع ذخیره آب، بویلر ها، ذخیره انواع گازها، اتاقک تحت فشار، برج های تقطیر، مخازن راکتور هسته ای، مخازن هوای فضا پیماها، مخازن هوای زیر دریایی، پنوماتیک مخزن، مخزن هیدرولیک تحت فشار، مخازن ذخیره سازی برای گازهای مایع مانند آمونیاک، کلر، پروپان، بوتان و LPG و... مورد استفاده قرار می گیرند. در مصارف غیر صنعتی به عنوان تانک های ذخیره آب گرم خانگی، کپسول های اکسیژن و ... استفاده می شوند. بیشترین کاربرد مخازن تحت فشار در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی می باشد.
کدها و استاندارد های طراحی مخازن تحت فشار:
ASME I - Construction of Power Boilers
ASME II - Materials
ASME III - Construction of Nuclear Facility Components
ASME IV - Construction of Heating Boilers
ASME VIII-1 / VIII-2 - Construction of Pressure Vessels
ISO 11439
در ساخت مخازن تحت فشار معمولا از کدها و استانداردهای ذکر شده استفاده می شود. اما باید ذکر کرد که هندبوک های مخازن تحت فشار نیز کاربرد فراوانی را برای طراحی این نوع از مخازن دارد. مخازن تحت فشار ممکن است از لحاظ تئوری در هر شکلی وجود داشته باشند، اما در کل مخازن کروی، استوانه ای و مخروطی بیشترین استفاده را دارند...
پروژه طراحی مخازن تحت فشار افقی و عمودی (Horizontal & Vertical Under Pressure Vessels Design)، مشتمل بر 4 بخش، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، فرمول ها و روابط مهم و کاربردی، با فرمت pdf به ترتیب زیر گردآوری شده است:
بخش اول: پروژه طراحی مخزن تحت فشار افقی
در فصل اول این پروژه ابعاد بهینه و سپس ضخامت محاسبه خواهند شد. در فصل دوم نازل ها و اتصالات بررسی شده است. در فصل بعد اثرات باد و زلزله بررسی شده است. در فصل چهارم طراحی پایه مخزن گنجانده شده است. فصل پنجم نیز به بررسی حمل و نقل و طراحی Lug اختصاص دارد. خلاصه ای از ابعاد مهم بدست آمده نیز در فصل ششم ارائه خواهند شد. این پروژه مشتمل بر 6 فصل، 61 صفحه، به زبان فارسی به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1: محاسبه ضخامت ها
چکیده
صورت مسئله
محاسبه ابعاد بهینه مخزن
محاسبه فشار طراحی
محاسبه ضخامت مورد نیاز
فصل 2: طراحی نازل ها و اتصالات آن ها
نازل 6 اینچی
نازل 8 اینچی
نازل 16 اینچی
انتخاب فلنج ها
بررسی نیروهای لوله کشی
طراحی فلنج کور برای نازل آدم رو
فصل 3: محاسبه ی بارهای ناشی از باد و زلزله
محاسبه وزن مخزن
محاسبه بارهای ناشی از باد بر اساس استاندارد ACSE 795
محاسبه بارهای ناشی از زلزله UBC - 97
فصل 4: طراحی پایه مخزن
انتخاب Saddle
محاسبه بارهای وارد به مخزن
محاسبه تنش های وارد شده به مخزن و بررسی استحکام آن
فصل 5: حمل و نقل و جابه جایی مخزن
طراحی Lifting Lug
بررسی بارهای محلی
بررسی استحکام اتصال رینگ به مخزن
فصل 6: خلاصه ی نتایج
بخش دوم: پروژه طراحی مخزن تحت فشار عمودی
در فصل اول این پروژه ضخامت های پوسته، کلگی ها و Skirt محاسبه خواهند شد. اثرات باد و زلزله نیز در این بخش بررسی خواهد شد. در فصل دوم پایه مخزن که شامل Skirt و ورق پایه است، طراحی خواهد شد. در فصل سوم به بررسی نازل ها پرداخته خواهد شد. فصل چهارم نیز به بررسی حمل و نقل و نصب مخزن اختصاص یافته است. خلاصه مشخصات مهم برج نیز در فصل پنجم ارائه خواهد شد. این پروژه مشتمل بر 5 فصل، 77 صفحه، به زبان فارسی به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1: محاسبه ضخامت ها
چکیده
صورت مسئله
محاسبه فشار طراحی
محاسبه ضخامت مورد نیاز
محاسبه بارهای ناشی از باد بر اساس استاندارد ACSE 795
محاسبات طراحی با توجه به بارهای ناشی از زلزله
بررسی کفایت ضخامت در برابر فشار داخلی و بارهای ناشی از زلزله
فصل 2: طراحی پایه مخزن
طراحی Skirt
طراحی ورق پایه
فصل 3: طراحی نازل ها و اتصالات مربوط به آنها
نازل 4 اینچی
نازل 8 اینچی
نازل 20 اینچی
انتخاب فلنج ها
نیروهای لوله کشی
انتخاب Davit فلنج آدم رو 20 اینچی
فصل 4: حمل و نقل مخزن و نصب آن
بررسی استحکام مخزن در حمل و نقل
بررسی استحکام مخزن در زمان بلند کردن مخزن از روی زمین
بارهای محلی در پوسته
فصل 5: خلاصه ی نتایج
بخش سوم: مقالات کاربردی در زمینه مخازن تحت فشار
مقاله 1: تحلیل آزمایشگاهی رفتار موج فشاری در شرایط فشار مخزن در نمونه های ماسه سنگی مخزنی در جنوب باختر استرالیا
مقاله 2: تحلیلی بر استانداردهای ایمنی، تولید و الزامات حین استفاده از مخازن فشار بالا در خودروهای گازسوز
مقاله 3: تحلیل و آنالیز مخزن CNG كامپوزیتی با آستر غیر فلزی تحت ضربه با سرعت پائین
مقاله 4: رفتار دینامیکی مخازن ذخیره سازی مایعات با بهینه سازی ابعادی المان ها
مقاله 5: طراحی بهینه چند مرحله ای مخازن تحت فشار مركب
مقاله 6: طراحی بهینه مخازن جدار نازك با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری
مقاله 7: هیدرو تست مخازن تحت فشار
مقاله 8: بررسی تحلیلی و عددی تأثیر مقاوم سازی مخازن CNG نوع دو به کمک فرآیند سیم پیچی
مقاله 9: مروری بر بازرسی مخازن تحت فشار
مقاله 10: تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری تقاطع تونل های آب بر با مخازن ضربه گیر سد گتوند علیا
مقاله 11: تحلیل شروع سیلان در مخازن کروی جداره ضخیم FG تحت بارگذاری همزمان فشاری و گرادیان دمایی
مقاله 12: بررسی تحلیلی و کاربردی مواد کامپوزیت و نحوه به کارگیری آنها در مخازن تحت فشار
مقاله 13: طراحی و آنالیز یک سازه جدید برای بهبود ضربه پذیری مخازن گاز طبیعی فشرده (CNG)
مقاله 14: تحلیل مخازن استوانه ای ساخته شده از مواد هدفمند (FGMs) تحت بارهای مكانیكی و حرارتی
مقاله 15: بررسی رفتار الاستیک پلاستیک مخازن کروی از جنس مواد تابع مند تحت بارگذاری فشار داخلی و اختلاف دما
مقاله 16: روش تحلیلی جدید جهت تعیین رابطه عملكرد جریانی (IPR) در مخازن شكاف دار طبیعی بوسیله چاه آزمایی
مقاله 17: نكاتی در طرح لرزه ای و مقاوم سازی مخازن ذخیره سیالات
مقاله 18: طراحی و چیدمان محوطه مخازن ذخیره (Tank Farm)
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1395
جهت طراحی قسمت های تحت فشار (Pressure Parts) در مخازن تحت فشار معمولا از کد ASME و در مورد قسمت هایی که تحت فشار نیستند (NonPressure Parts) استانداردهای سازه ای مانند AISC ،AISI و … استفاده می شود. قطعات داخلی (Internals) مانند سینی (Tray) در برج ها (Towers) و Pass Partition در مبدل های حرارتی (S&T Heat Exchanger) عموما NonPressure Parts محسوب می شوند. قوانین کد ASME Sec.VIII Div.I جهت طراحی اجزای تحت فشار بر مبنای تئوری ماکزیمم تنش (Max Stress Theory) می باشد. در این تئوری، شکست ماده فقط به مقدار تنش عمودی وابسته است و تنش در سایر جهات در نظر گرفته نمی شود. این تئوری، ایجاد شکست در متریال های نرم (Brittle) را پیش بینی می کند اما برای متریال های ترد (Ductile) همیشه بدرستی عمل نمی کند. روند طراحی یک مخزن تحت فشار عموما به صورت زیر می باشد:
Internal pressure
External Pressure
Hydrostatic / Pneumatic Test Pressure
Wind & Seismic Conditions
Wind Deflection
Misc Combined Loading
ابتدا تحت فشار داخلی و با استفاده از فرمول ها، ضخامتی تعیین می شود و سپس مراحل ۲ تا ۵ طبق فرمول ها، جداول و یا نمودارها بررسی می شوند که آیا ضخامت انتخاب شده برای شرایط بارگذاری دیگر نیز کفایت می کند یا باید ضخامت بیشتری انتخاب نمود.
قابلیت های کلیدی نرم افزار PVElite عبارتند از:
تحلیل مخازن تحت فشار
دارای یک محیط کاربر پسند و آسان
امکان بررسی و محاسبه ضخامت دیواره جهت اندازه گیری کمترین و بیشترین فشار
قابلیت کنترل ضخامت دیواره مخازن
محاسبه انواع بارها و امکان ترکیب بارهای جانبی با فشار قابل تنظیم
امکان اعمال فشار دلخواه برای محاسبه مقاومت اجزا و اتصالات
قابلیت کنترل، بررسی و محاسبه ضخامت دیواره مخازن جهت اندازهگیری میزان فشار
قابلیت محاسبه بار مرده برای هر المان و...
کتاب آموزش طراحی مخازن با نرم افزار PVElite، کتابی جامع و کاربردی از آموزش طراحی مخازن با نرم افزار معروف PVElite می باشد. این کتاب مشتمل بر 31 فصل، 652 صفحه، به زبان انگلیسی، همراه با تصاویر، با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
Chapter 1: Introduction
Chapter 2: Overview of the Installation/Configuration Process
Chapter 3: Tutorial / Master Menu
Chapter 4: Element Data
Chapter 5: Vessel Detail Data
Chapter 6: General Vessel Data
Chapter 7: PVElite Analysis
Chapter 8: Output/Review
Chapter 9: The HEAT EXCHANGER Program
Chapter 10: Component Analysis Tutorial
Chapter 11: The SHELL Program
Chapter 12: The NOZZLE Program
Chapter 13: The FLANGE Program
Chapter 14: The CONICAL SECTIONS Program
Chapter 15: The FLOATING HEAD Program
Chapter 16: The HORIZONTAL VESSEL PROGRAM
Chapter 17: The TUBESHEET Program
Chapter 18: The WRC 107\FEA Program
Chapter 19: The LEG & LUG Program
Chapter 20: The PIPE & PAD Module
Chapter 21: The BASE RING Module
Chapter 22: The THIN JOINT Program
Chapter 23: The THICK JOINT Program
Chapter 24: The ASME TUBESHEET Program
Chapter 25: The HALF-PIPE Program
Chapter 26: The LARGE OPENINGS Program
Chapter 27: The RECTANGULAR VESSEL Program
Chapter 28: The WRC 297 / ANNEX G Module
Chapter 29: Appendix Y
Chapter 30: Miscellaneous Topics
Chapter 31: Vessel Example Problems
*** توجه:لازم به ذکر است که علاوه بر کتاب آموزش طراحی مخازن با نرم افزار PVElite که در بالا تشریح گردید، همچنین جزوه گزیده ای از مباحث اصلی کد ASME Sec.VIII, Div.I (به زبان فارسی و 160 صفحه) نیز جهت دانلود قرار داده شده است.
جهت دانلود کتاب آموزش طراحی مخازن با نرم افزار PVElite به همراه جزوه آموزشی،بر لینک زیر کلیک نمایید:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1395
کتاب مرجع طراحی مبدل های حرارتی (Heat Exchanger Design)، کتابی جامع و کاربردی از مباحث طراحی مبدل های حرارتی می باشد. این کتاب مشتمل بر 15 فصل، 1137 صفحه، به زبان انگلیسی، همراه با تصاویر، فرمول ها و جداول مهم، با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
Chapter 1: Heat Exchangers Introduction, Classification and Selection
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1395
در دوره کاردانی گروه مکانیک رشته ساخت و تولید گرایش ماشین ابزار، درسی به نام کارگاه ماشین های کنترل عددی (CNC) وجود دارد که یک واحد عملی است و مدت زمان آن چهار ساعت در هفته می باشد. هدف از گنجاندن این درس در دوره کاردانی ماشین ابزار در سر فصل درس ها به قرار زیر بیان شده است:
آشنایی با مفهوم ماشین های کنترل عددی
تشریح قسمت های مختلف ماشین تراش یا فرز کنترل عددی
بستن قطعه کار بر روی ماشین کنترل عددی
سوار نمودن و صفر نمودن ابزار بر روی ماشین کنترل عددی
آماده سازی ماشین بر مبنای اطلاعات داده شده به آن
راه اندازی قسمت های مختلف ماشین کنترل عددی
کنترل سطح مواد خنک کاری در ماشین
کنترل میزان روغن جعبه دنده ها
تمیزکاری ماشین پس از اتمام کار
سرویس، نگهداری و روغنکاری ماشین طبق برنامه از پیش تعریف شده
جزوه کارگاه ماشین های کنترل عددی (CNC)، مشتمل بر 6 فصل، 110 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، جداول، نکات مهم و کاربردی، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1: راه اندازی ماشین تراش و فرز کنترل عددی
بررسی مفهوم ماشین های کنترل عددی
تشریح قسمت های گوناگون ماشین تراش و فرز کنترل عددی
ابزار
وسایل بستن قطعه کار
آماده سازی ماشین کنترل عددی بر مبنای اطلاعات داده شده و راه اندازی آن
فصل 2: سرویس و نگهداری ماشین تراش و فرز کنترل عددی
مقدمه
سرویس و نگهداری دستگاه تراش باکسفورد (Box Ford)
نکته های ایمنی کار با ماشین کنترل عددی (CNC)
فصل 3: تولید قطعه کار با ماشین کنترل عددی (CNC)
ترتیب کلی مراحل کار در ماشین های کنترل عددی (CNC)
تراشکاری و فرزکاری قطعات
فصل 4: بررسی مقدماتی نرم افزار PowerMill
فصل 5: برنامه نویسی ماشین های کنترل عددی طبق استاندارد DIN 66025
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1395
در کتاب راهنمای جامع پمپ مفاهیم اساسی در تحلیل و بررسی انواع پمپ ها، کاربرد و چگونگی تعمیرات آن مورد بحث قرار گرفته است. در این کتاب ضمن مروری جامع بر تاریخچه پمپ و انواع آن، مبانی هیدرولیک، اجزای سازنده واحد پمپاژ و کاویتاسیون، تمامی محاسبات مربوط به انتخاب پمپ بهینه و در نهایت نرم افزارهای کاربردی مربوط به آن تشریح شده است. در کتاب راهنمای جامع پمپ تلاش شده که ابتدا مفاهیم و مطالب به طور کامل و تا حد امکان به زبان ساده شرح داده شود. مطالب آئین نامه ای مربوطه بر اساس API ذکر گردد و جهت روشن شدن بهتر مطالب، مثال یا مثال هایی ارائه گردد. به اعتقاد مولفین، کتاب حاضر مجموعه نسبتا کاملی از مسائل و موضوعات مرتبط با پمپ و سیستم پمپاژ ارائه گردیده است...
کتاب راهنمای جامع پمپ، مشتمل بر 10 فصل، 213 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، جداول، نکات مهم و کاربردی، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1: تاریخچه مکانیزم پمپ
تاریخچه مکانیزم پمپ
شادوف
ساکیا
نوریا
پیچ ارشمیدس
ساختار پیچ ارشمیدس
تحول پمپ ها در عصر جدید
فصل 2: مبانی هیدرولیک
معرفی سیستم های پمپاژ
سه شکل انرژی
رابطه بین ارتفاع، فشار، سرعت در یک سیال
رابطه بین ارتفاع، فشار و سرعت
رابطه بین فشار و ارتفاع
رابطه بین فشار و سرعت
تفاوت بین فشار و هد
سیستم های سیال
نیروی رانشگر سیستم سیال
مولفه های هد کل
اصطکاک
تجهیزات
سرعت
ارتفاع
مخازن تحت فشار
فشار منفی
عملکرد سیفون
وزن مخصوص
فصل 3: طبقه بندی پمپ ها
پمپ های جابجایی مثبت
پمپ های پیستونی و پلانجری
پمپ های دیافراگمی
پمپ های دنده ای
پمپ های لوبیایی
پمپ پیچی
پمپ های پره ای
پمپ های جنبشی: سانتریفیوژی و جانبی
سانتریفیوژی جریان محور
خصوصیات برجسته پمپ های سانتریفیوژی
پمپ های جانبی
مقایسه بین پمپ های جنبشی و جابجایی
پمپ های الکترومغناطیسی
انواع دیگر پمپ ها
پمپ های ناقل خمیر مواد معدنی
پمپ های آبکشی
پمپ های آبیاری
پمپ های کارواش
فصل 4: پمپ های سانتریفوژ
ساختار پمپ های سانتریفوژ
انواع پمپ های سانتریفوژ
تقسیم بر اساس جهت محور پمپ
تقسیم بر اساس جهت فلنج مکش
تقسیم بر اساس برش محفظه
تقسیم بر اساس نحوه قرارگیری یاتاقان ها
تقسیم بر اساس نحوه قرارگیری بر روی پایه
تقسیم بر اساس اتصال شفت
مصارف پمپ ها
اجزای پمپ های سانتریفوژ
پروانه و انواع آن
مکش پروانه
خروجی جریان از پروانه
محفظه پمپ
محفظه متحدالمرکز
محفظه حلزونی
حلقه افشاننده
پره های افشاننده محوری
رینگ های فرسایشی
جعبه آببندی
سیل های مکانیکی و انواع آن
مزایا و معایب سیل های مکانیکی
تغییرات و اصلاحات در سیل
یاتاقان ها
فصل 5: اجزای سازنده یک واحد پمپاژ کننده
محرک های اولیه
موتورهای الکتریکی
موتورهای احتراقی
توربین های بخار
کوپلینگ ها
کوپلینگ های بدون انعطاف
کوپلینگ های انعطاف پذیر مکانیکی
کوپلینگ های انعطاف پذیر به لحاظ جنس
شیرها
بخش های اساسی شیر
سرپوش شیر
چیدمان داخلی شیر
دیسک و نشیمن
میله
فعال کننده شیر
پکینگ شیر
معرفی انواع شیرها
شیر دروازه ای
شیر کروی
شیر توپی
شیر مخروطی
شیر دیافراگمی
شیر گیره ای
شیر پروانه ای
شیر سوزنی
شیرهای اطمینان
شیر اطمینان تاب خورنده
شیر اطمینان الاکلنگی
شیر اطمینان بالا رونده
شیر اطمینان پیستونی
شیر اطمینان پروانه ای
شیر اطمینان توقف کننده
شیر فشار شکن و امنیتی
فعال کننده های شیر
فعال کننده دستی
فعال کننده از نوع موتور الکتریکی
فعال کننده پنوماتیک
فعال کننده هیدرولیک
شیرهای خود فعال شونده
شیرهای دارای فعال شونده مغناطیسی
سرعت فعال کننده های غیر دستی
فصل 6: محاسبات
اصطکاک در پمپ چیست؟
انرژی و هد در سیستم های پمپاژ
هد استاتیک
مولفه های هد کل
هد استاتیک کل
هد استاتیک مکش
خالص هد مثبت و در دسترس در قسمت مکش
مایعات جوشان
فشار بخار و کاویتاسیون
چگونه سازندگان پمپ N.P.S.H مورد نیاز را اندازه گیری می کنند؟
دستورالعمل هایی در مورد N.P.S.H در دسترس
نقطه بحرانی عملکرد پمپ
غوطه وری مدخل مکش پمپ
هد استاتیک تخلیه
مثال های محاسبه هد استاتیک تخلیه و هد استاتیک مکش
محاسبه هد استاتیک تخلیه
تفاضل هد سرعت
تفاضل هد فشار تجهیزات
مقاومت سیستم و الزامات دبی
شیرهای کنترل
تجهیزات
دبی پمپ
الزامات دبی حداقل
حداکثر مجاز افزایش دما
اختلاف هد اصطکاک لوله در سیالات نیوتنی
اختلاف هد ناشی از اصطکاک لوله برای سیالات دارای فیبر چوب معلق
برتر فایل یک سایت مرجع با هدف انتشار تحقیق، مقاله، پایان نامه، پاورپوینت، جزوه، کتاب و همچنین فایل های آموزشی از نرم افزار پیشرفته CATIA در زمینه رشته مهندسی مکانیک است که به منظور دسترسی راحت تر، سریع تر و ارزان تر شما دانشجویان و پژوهشگران به تحقیقات مد نظرتان تاسیس شده است.