نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395
|
در اختیار داشتن ابزار هایی جهت انجام عملیات سوراخكاری، برقو زنی، پخ زنی، بورینگ و تغییر شكل سوراخ های استوانه ای كه از آنها می توان به مواردی مانند سوراخكاری با مته، ایجاد نشان روی قطعه كار قبل از سوراخكاری، ایجاد سوراخ با تاخیر دو مرحله ای، سوراخكاری با عمق زیاد، سوراخكاری براده شكن، قلایزكاری، ایجاد دنده معكوس، ایجاد دنده غیر استاندارد در داخل سوراخ، بورینگ، بورینگ و پخ زدن، بورینگ در حالت اسپیندل ثابت، برقوزدن، ایجاد خزینه در لبه سوراخ، ایجاد خزینه مخروطی در لبه سوراخ، ایجاد پخ در دو لبه سوراخ، ایجاد خزینه در داخل سوراخ، ایجاد شكل T در داخل سوراخ، افزایش قطر سوراخ با استفاده از تیغه فرز، ایجاد رزوه در سوراخ با استفاده از فرز از دیگر ابزارهای Prismatic Machining می باشد.
پس از ایجاد برنامه، هر مرحله از آن در فضای مجازی Prismatic Machining شبیه سازی و با بررسی كیفیت ماشینكاری، ایرادات احتمالی برطرف می شود. این عملیات بارها بدون مصرف كمترین ماده برای ساخت قطعات متعدد قابل اجرا است.
مراحل ساخت قطعه و تهیه برنامه ماشینكاری را می توان به هم وابسته كرد، طوری كه مثلا عمق عملیات سوراخكاری بر روی قطعه با استفاده از عمقی كه در Part Design برای طراحی سوراخ مشخص شده است تعیین و تغییرات آنها به هم وابسته شود.
در محیط Prismatic Machining از دستورات زیر بسیار استفاده می گردد:
Curve Following: می توان بوسیله فرزکاری در امتداد یک منحنی عملیات براده برداری را انجام داد.
Point to Point: می توان بوسیله یک سری نقاط بر سطوح عملیات براده برداری از یک سطح را برنامه ریزی نمود.
Machine Rotation: به اندازه مورد نیاز میز کار چرخانده می شود.
در قسمت پنجم این مجموعه آموزشی شما با دستورات پرکاربرد Curve Following و Point to Point و Machine Rotation موجود در نوار ابزارهای Machining Operation و Auixiliary Operations در محیط Prismatic Machining بطور کامل آشنا شده و با جزئیات این دستور در قالب سه مثال عملی در سه فیلم آموزشی که تهیه شده است مسلط می شوید. (قسمت هایی از فیلم در تصویر زیر قابل مشاهده می باشد. همچنین توجه داشته باشید که کیفیت فیلم عالی است و به اشتباه از تصاویر زیر برداشت غلط نشود!)
(تعریف مسیر برای براده برداری در مسیر منحنی بر روی وجوه غیر مسطح قطعه Prismatic Machining)
(تعریف مسیر ماشینکاری به وسیله تعریف یک سری نقاط بر سطوح عملیات براده برداری از یک سطح در Prismatic Machining)
(چرخش میز کار به اندازه مورد نیاز در محیط Prismatic Machining)
جهت دانلود آموزش صوتی تصویری محیط طراحی پروسه ماشینکاری و استخراج G کدهای دستگاه فرز Prismatic Machining در نرم افزار کتیا CATIA - قسمت پنجم بر لینک زیر کلیک نمایید:
آموزش کتیا، طراحی پروسه ماشینکاری و استخراج G کدهای دستگاه فرز Prismatic Machining در نرم افزار CATIA - قسمت پنجم - دستورات Curve Following و ...
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: Machining، ،